top of page

eija hyyryläinen

Vuosien työura huolinta-alalla sai jäädä kun pääsin Keuda Mäntsälään opiskelemaan kukka-ja puutarha-alaa vuonna 2010. Valmistuttuani puutarhuriksi perustin heti yrityksen ja avasin kukkakauppani Liikekeskus Korille upeaan tehdasmiljööseen. 130m2 avara loft henkinen myymälä tulvii valoa isoista ikkunoista. Tila on avoin ja asiakas voi seurata työpöydän äärellä kun kukkakimput valmistuu.

 

Tyylini tehdä kukkia on boheemi ja rento. Kauniiksikin töitäni on kutsuttu. Hää- ja tapahtumakukitus on ehdottomia suosikkejani. Tämä työ on antanut niin paljon, tänä vuonna on 10-vuotis juhlavuosi, aloitin 2012 ja nämä kymmenen vuotta on menneet nopeasti ja innolla odotan mitä kaikkea ihanaa saadaan teille tehdä seuraavat kymmenen vuotta! 

Marika rautiainen

Meillä aloitti 2021 floristi marika ja tästä olemme erittäin innoissamme.

Marika on todella taitava hänellä on visuaalista silmää ja hän sitoo todella kauniita kukkakokonaisuuksia kaikkiin tilaisuuksiin. 

Meitä yhdistää rakkaus kukkiin ja kukkasidontaan sekä samanlaiset arvot ja kiinnostus alaan, jatkuva itsensä kehittäminen ja tulevaisuuteen panostaminen. 

Meidän uusin palvelukonseptimme on Korin juhlat. Kokonaisvaltainen palvelumuoto on suunniteltu juhliin ja yrityksille!

 

lisätietoa löydät linkistä oikealla, käy tutustumassa !

Lämpimästi tervetuloa Villiviiniin!

-eija & marika-

kukkakauppa villiviini
Kukkakauppa Villiviini
bottom of page