top of page
somistevuokraus_paakuva.jpg

uniikit somisteet
hääjuhliin ja tapahtumiin

Juhlat tulossa, mutta haluaisit vähän oikaista hankinnoissa tai suosia ekologisuutta? Somistevuokraus sopii sinulle täydellisesti! Kaikki vuokrattavat somisteet ovat Kukkakauppa Villiviinin omaa käsialaa ja esillä liikkeessämme. Tervetuloa ihastelemaan ja varaamaan omasi!

somistevuokraus_juhlakaari.jpg

Puuttuuko

JUHLATILASTASI SE JOKIN?
 

Luo juhliisi upea tausta romanttisella juhlakaarella! Vuokraamme silkkikukilla somistettuja kaaria sekä kukkapylväitä juhliin ja tapahtumiin. Harsokankailla kukkakaariin saadaan lisää näyttävyyttä ja ilmavuutta. Vuokrattavia kaaria ja torneja on useampia erikorkuisia. 

Somisteilla

juhlavaa tunnelmaa
 

Me Villiviinissä rakastamme juhlia, kukkia ja kaikkea kaunista! Vuokraamme juhliisi ihanat pöytäkoristeet, kuten kaitaliinat ja kynttilätuikut. Toki toimitamme juhliisi tai tapahtumaasi myös tuoreet kukat ja asetelmat. Halutessasi kuljetamme kukat ja koristeet juhlapaikalle ja asettelemme ne kauniisti paikoilleen. Kuljetuspalvelumme toimii Lahden alueella.  

somistevuokraus_koristet.jpg
somistevuokraus_valioimaa.jpg

Vuokrattavat

somisteet
 

  • Kukkakaaret ja pylväät silkkikukilla
    tai aidoilla kukilla

  • Kaitaliinat

  • Kynttilätuikut

  • Kukkapullot ja maljakot

somistevuokraus_kynttila.jpg

Täydennämme somistevalikoimaamme kysynnän mukaan. Kerro rohkeasti toiveistasi. Kukkakauppa Villiviinin luovuus taipuu moneen!

Villiviini

on korin juhlien

kumppani
 

Pidätkö juhlat Korilla? Villiviinin kukkakauppa ja Korin Juhlat palvelevat samassa rakennuksessa ja tuottavat tapahtumia yhteistyössä. Olemme somistaneet monet juhlat tunnelmallisessa Puusepänsalissa.  

somistevuokraus_juhlapoyta.jpg
KORINJUHLAT.png

POIMI KUKKAIDEOITAMME MYÖS SOMESTA!

villiviini_KUKKA1.png
bottom of page