top of page
villiviini_kurssit.jpg

kukkakurssit pienille ja isoille ryhmille

Tervetuloa Villiviiniin ideoimaan ja luomaan kukista kaikkea kivaa! Järjestämme kukkakursseja erikokoisille ryhmille, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kukkakurssimme sopivat erityisen hyvin kaveri- ja työporukoille, polttariseurueille tai osaksi kesäjuhlia, pikkujouluja tai henkilökunnan tyky-päiviä.

villiviini_kurssit_tyoporukka_2.jpg

Kukkakurssit

kauden mukaan

 

Villiviinin kukkakurssit ovat supersuosittuja. Niissä opitaan kukkien sidontaa tai tehdään yhdessä kauniita asetelmia kotiin tai vaikkapa toimistolle yhteiseksi iloksi. Kurssit toimivat tilausperiaatteella vähintään 6 hengen ryhmille. Kurssin sisältö räätälöidään ryhmäsi toiveiden mukaan. Varaamme ryhmällesi valmiiksi kukat ja tarvittavat tykötarpeet.

  • Kukkakurssit sesongin parhaista kukista

  • Joulupajat, esim. jouluiset kranssit tai kukka-asetelmat

Viihtyisää tilaa

kokoontua ja oppia uutta
 

Viihtyisää tilaa kokoontua ja oppia uutta

Kukkakauppa Villiviinissä on tilaa pienille, noin 12 hengen ryhmille. Käytössämme on myös Liike- ja yrityskeskus Korin muita tiloja. Esimerkiksi yläkerran Puusepänsalissa on viihtyisää tilaa jopa 120 hengelle. Tarvittaessa voimme sopia muitakin tilavaihtoehtoja.

 

Kurssit ovat suosittuja, joten varaathan omasi ajoissa!

villiviini_kurssit_tyoporukka.jpg

asiakastarinoita ja suosituksia

villiviini_KUKKA3.png

”Varasimme Villiviinin kranssikurssin pikkujoulujen ohjelmanumeroksi, olihan mahtavaa! Eija oli varannut meille valmiiksi kaikki tykötarpeet, opasti ja neuvoi tarpeen mukaan. Saimme aikaan komeita kransseja kotiin viemiseksi. Koko tiimi viihtyi ja tykkäsi!”

 

Anu Sahamies, yrittäjä

DESIGN KUMINA

bottom of page