top of page
Kolme naista valmistaa kukkakimppuja pöydän äärellä, värikkäitä kukkia pöydällä, kukkakursseja, erikokoisille ryhmille

kukkakurssit pienille ja isoille ryhmille

Tervetuloa Villiviiniin ideoimaan ja luomaan kukista kaikkea kivaa! Järjestämme kukkakursseja erikokoisille ryhmille, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kukkakurssimme sopivat erityisen hyvin kaveri- ja työporukoille, polttariseurueille tai osaksi kesäjuhlia, pikkujouluja tai henkilökunnan tyky-päiviä.

Havukranssikurssi
kimppukurssi
Ihmisryhmä valmistaa kukkakimppuja kukkakurssilla, värikkäitä kukia pöydilä ja ruukuissa

Kukkakurssit

kauden mukaan

 

Villiviinin kukkakurssit ovat supersuosittuja. Niissä opitaan kukkien sidontaa tai tehdään yhdessä kauniita asetelmia kotiin tai vaikkapa toimistolle yhteiseksi iloksi. Kurssit toimivat tilausperiaatteella vähintään 6 hengen ryhmille. Kurssin sisältö räätälöidään ryhmäsi toiveiden mukaan. Varaamme ryhmällesi valmiiksi kukat ja tarvittavat tykötarpeet.

  • Kukkakurssit sesongin parhaista kukista

  • Joulupajat, esim. jouluiset kranssit tai kukka-asetelmat

Viihtyisää tilaa

kokoontua ja oppia uutta
 

Kukkakauppa Villiviinissä on tilaa pienille, noin 12 hengen ryhmille. Käytössämme on myös Liike- ja yrityskeskus Korin muita tiloja. Esimerkiksi yläkerran Puusepänsalissa on viihtyisää tilaa jopa 120 hengelle. Tarvittaessa voimme sopia muitakin tilavaihtoehtoja.

 

Kurssit ovat suosittuja, joten varaathan omasi ajoissa!

Ihmisiä tekemässä kukkakurssilla joulukransseja kukkakaupassa, havukranssi, sesonkikukat, pikkujoulut

asiakastarinoita ja suosituksia

Vihreä kasviköynnöspiirros, viivapiirros

”Varasimme Villiviinin kranssikurssin pikkujoulujen ohjelmanumeroksi, olihan mahtavaa! Eija oli varannut meille valmiiksi kaikki tykötarpeet, opasti ja neuvoi tarpeen mukaan. Saimme aikaan komeita kransseja kotiin viemiseksi. Koko tiimi viihtyi ja tykkäsi!”

 

Anu Sahamies, yrittäjä

DESIGN KUMINA

"Hei ja lämpimät kiitokset vielä todella kauniista arkkukoristeesta sekä saman sävyisestä muistopöydän kimpusta, jotka toimititte Levon Valon kappeliin."

"Maailman kaunein kimppu tuli ❤️. Teitte meille niin uskomattoman upeat kukat ja toteutitte mun vision niistä täydellisesti. Kiitos kaikesta kuluneesta ajasta, mitä ollaan teidän kanssa suunniteltu ja mietitty meidän juhlia ja ahkerasta työstä kukituksen parissa. Oli ne kyllä timanttia. Vieraat rakasti meidän kukitusta. Osa jopa luuli niiden olevan tekokukkia, kun oli niin täydellisiä, eikä voinut uskoa, että ollaan panostettu aitoihin kukkiin 😅. Mut ne teki meille sen juhlan tunnelman ❤️. Ei mitenkään tunnelma olisi ollut sama ilman kukkia ja sen takia niihin panostettiin 💯 🔥"

Jenni ja Juho 

bottom of page