top of page
Vihreä kasviköynnöskuvitus, viivapiirros

yhteystiedot
kukkakauppa villiviini lahti

Iloisesti rönsyilevän kukkakauppaamme löydät Liike- ja yrityskeskus Korilta Villähteeltä. Tervetuloa!

Sijainti

 

Yrityskeskus Kori
Koritie 2, 15540 Villähde, Lahti

Avoinna

 

MA-PE klo 10–17
LA klo 9–15
SU
 klo 10–14

Yhteys

 

info@kukkakauppavilliviini.fi
Puh. 040 7577 790

Vihreä unikkokuvitus, viivapiirros
Nainen hymyilee kameralle ja pitää kukkia sylissään, puutarhuri, yrittäjä ,floristi

eija hyyryläinen

Yrittäjä, puutarhuri
 

Vuosien työura huolinta-alalla sai jäädä, kun pääsin Keuda Mäntsälään opiskelemaan kukka- ja puutarha-alaa vuonna 2010. Valmistuttuani puutarhuriksi perustin heti yrityksen ja avasin kukkakauppani Liikekeskus Korille upeaan tehdasmiljööseen. 130-neliöinen avara loft-henkinen myymälä tulvii valoa isoista ikkunoista. Tila on avoin ja asiakas voi seurata työpöydän äärellä kukkakimppunsa valmistumista.

 

Tyylini tehdä kukkia on boheemi ja rento. Suosin kaikissa valinnoissa mielelläni luonnonmateriaaleja ja luonnonkukkamaisuutta. Asiakkaiden palaute visuaalisista ja kauniista kimpuista, asetelmista ja somisteista lämmittää aina mieltäni. Hää- ja tapahtumakukitus ovat ehdottomia suosikkejani.

 

Työni on antanut minulle todella paljon. Ensimmäiset reilut 10 vuotta Villiviinin kukkakauppiaana ovat menneet nopeasti ja innolla odotan mitä kaikkea ihanaa saamme teille luoda seuraavat kymmenen vuotta! 

Yhteydenottolomake

 

Voit jättää meille viestisi myös tällä lomakkeella. Ei ole niin pientä tai suurta kukka- tai palveluasiaa, jota ei kannattaisi kysyä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä suostun siihen, että yhteystietoni voidaan tallentaa Kukkakauppa Villiviinin asiakas- ja markkinointirekisteriin EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Kiitos viestistäsi!

marika rautiainen

Floristi
 

Floristimme Marika aloitti Kukkakauppa Villiviinissä vuonna 2021. Marika on todellinen kukkataituri! Hänellä on visuaalista silmää ja hän sitookin todella kauniita kukkakokonaisuuksia kaikkiin tilaisuuksiin. Meitä yhdistää rakkaus kukkiin ja kukkasidontaan sekä samanlaiset arvot ja kiinnostus alaan, jatkuva itsensä kehittäminen sekä tulevaisuuteen panostaminen. 

Iloinen nainen katsoo kameraa ja pitelee kukkakimppua, floristi, kukkakauppa
Hymyilevä nainen katsoo kameraan ja on punaisten kukkien ympäröimänä, puutarhuri, floristi, hääsidonnat, kukkakorut

jonna tirronen
 

Jonna on koulutukseltaan puutarhuri ja opiskelee floristiksi tarkoituksena valmistua loppuvuodesta 2023. Hän aloitti Villiviinissä syksyllä 2022  ja on todettu tehokkaaksi, puheliaaksi ja iloiseksi persoonaksi joka solahtaa hienosti meidän dreamteamiin mukaan. Jonna sitoo mielellään erityisesti hääsidontaa ja sieltä sorminäppäryyttä vaativia esim. kukkakoruja morsiamelle ja kaasoille. Niin kivaa saada alasta innostunut nuori aikuinen meille mukaan teamiin!

kumppanimme korin juhlat
 

Uusin palvelukonseptimme on Korin Juhlat. Kokonaisvaltainen palvelumuoto on suunniteltu juhliin ja yrityksille! Tutustu kumppaniimme tarkemmin täällä:

Kukkia ja somisteita katettuna juhlapöydälle, lasit, maljakot, helmililja, tulppaani
Vihreä kukkakuvitus, viivapiirros

lämpimästi tervetuloa palveltavaksi
kukkakauppa villiviiniin!
 
Eija, Marika & Jonna

bottom of page