top of page
Värikäs kukkakimppu syksyisellä taustalla, oransseja ja violetteja kukkia, kukkasidonta, kukka-asetelmat, tilaustyöt

kukkasidonnat ja kukka-asetelmat tilaustyönä

Villiviini täyttää kukkatoiveesi liittyvät ne sitten ilon tai surun hetkiin. Taiomme tilaustyönä niin asetelmia, kimppuja, seppeleitä, vieheitä kuin kukkalaitteitakin. Jos et tiedä millaiset kukat mihinkin tilanteeseen parhaiten sopivat, autamme valinnassa. Kerro meille omat kukkavisiosi tai ideoidaan yhdessä!

Kaksi naista hymyilee ja katsoo kameraan kukkia sylissään, kukkatervehdykset, onnittelukukat, kiitoskukat, muistokukat, kukkalähetykset

Kukkatervehdyksellä

onnittelet, kiität ja muistat

 

Haluatko yllättää sinulle tärkeän ihmisen tai merkkipäivää viettävän upealla kukkalähetyksellä? Upea kukkatervehdys sopii moneen tilanteeseen; onnitteluun, kiittämiseen, palkitsemiseen ja tunteiden välittämiseen. Tilatut kukkatervehdykset toimitamme perille Lahden alueella.

Juhlan aika

Kukat tilaisuuksiin ja tapahtumiin
 

Onnittelukukat, ylioppilaskukat, valmistujaiskukat, napanuorakukat, vauvakimput… teemme tilauksesta juhlakukitukset erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Suosittelemme sinulle mielellämme budjettiin ja sesonkiin sopivia vaihtoehtoja – toki voit antaa meille myös täysin vapaat kädet juhlakukkien loihtimiseen.

Vauvan kukkakimppu koristenauhalla ylhäältä päin, vaaleanpunaiset kukat, valmistujaiskukat, onnittelukukat napanuorakukat
Onnellinen hääpari kirkon edessä, valkoinen kukkkakimppu, hääjuhlat, hääkukat, morsiuskimput, sulhasvieheet, juhlapaikan kukat, hääpäivä, kaasojen kukat

Kuva: Milla Sini

Hääkukat

elämäsi suureen päivään
 

Morsiuskimput, sulhasvieheet, kaasojen kukat, juhlapaikan kukat ja somisteet. Suunnittele kanssamme unelmiesi kukat hääpäivääsi. Haluatko jotakin romanttista ja herkkää, vai vahvaa ja näyttävää? Meiltä voit vuokrata myös kukkamaljakot.

Surukukat

hautajaisiin ja 

muistotilaisuuteen

 

Arkkulaite, surulaite, surukimppu tai suruseppele. Surun kohdatessa sidomme kauneimmat kukat siunaus- ja muistotilaisuuteen. Kukat tuovat lohtua sekä välittävät ikävän ja myötäelämisen tunteita. Valkoliljaa, kallaa, ruusuja… hautajaiskukiksi valitaan usein vainajan lempikukkia. Halutessasi voimme toimittaa surukukat suoraan kappeliin tai muistotilaisuuteen.

  • Toimitus- ja kuljetuspalvelut Lahden alueella

  • Tilaustyöt myös verkkokaupasta toimituspalveluin

  • Juhla- ja tapahtumakukitukset asettelemme paikalleen juhlapaikalla.
     

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Arkkulaite punaisilla ja valkoisilla kukilla kuvattuna ylhäältä päin, surukukat, muistokukat, surukimppu, suruseppele, kukat muistotilaisuuteen
Punainen tulppaanikimppu ikkunanlaudalla, viikkokimppu, kotiinkuljetus, kukkatilaukset

Viikkokimput

helposti kotiisi toimitettuna

 

Haluaisitko saada kauniin kukkakimpun kotiisi kerran viikossa tai joka toinen viikko? Se käy helposti. Kerrot vain meille budjettisi ja kukkatoiveesi, niin sidomme kimpun ja toimitamme sen kotiovellesi sovittuna aikana. Voit tilata kukat myös jollekin toiselle. Voit myös päättää kukkatilauksesi milloin tahansa, meillä ei ole ostopakkoa! Toimitus Lahden alueella.

POIMI KUKKAIDEOITAMME MYÖS SOMESTA!

Vihreä kukkakuvitus, viivapiirros
bottom of page