top of page
villiviini_yrityksille_paakuva.jpg

kukkaenergiaa ja tapahtumia yrityksille

Kukat tuovat ilmettä, värejä ja tuoksuja yritystapahtumiin avajaisista merkkipäiviin, asiakastilaisuuksiin ja koulutustapahtumiin. Villiviinin kukkakurssit ovat suosittu tykypäivän ohjelmanumero, varaa omasi ajoissa!

yrityksille.jpg

Yritystapahtumat

yhteistyössä korin
juhlien kanssa

 

Asiakastilaisuus, pikkujoulut, kesäjuhlat, henkilöstöjuhlat, koulutustapahtumat, myyntikokoukset, tiimipäivät… Korilla kaikki on mahdollista! Kukkakauppa Villiviini ja Korin Juhlat palvelevat samassa rakennuksessa ja tuottavat tapahtumia yhteistyössä. Olemme somistaneet monet juhlat tunnelmallisessa ja rouheassa Puusepänsalissa. Jos mielessäsi ovat pienet tai isot juhlat, aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Kukkatervehdykset

ASIAKKAILLE JA HENKILÖSTÖLLE
 

Kiitä tai palkitse henkilökuntaa, ilahduta asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi, kukita myyntikilpailun voittaja tai tapahtumasi tähdet. Kukkalähetykset toimitamme Lahden alueelle. Lue lisää kukkatilauspalvelusta alla olevasta linkistä:

villiviini_etusivu_valikoima.jpg
kurssit.jpg

Kuva: Milla Sini

Kukkakurssit

TYÖHYVINVOINTIPÄIVIIN
 

Kukkakurssit työhyvinvointipäiviin

Kukkakurssi toimii joustavasti osana työhyvinvointipäivää tai vaikkapa henkilökunnan pikkujouluja tai kesäjuhlia. Varaamme ryhmällesi valmiiksi toivotunlaiset kukat ja tarvittavat sidontatarpeet. Tervetuloa ideoimaan kukista kaikkea kivaa! Lue lisää kukkakursseista alla olevasta linkistä:

TILAA KUKAT HELPOSTI VERKKOKAUPASTA

villiviini_KUKKA1.png
bottom of page