top of page
Nainen asettaa kukkakimppua juhlapöydälle, valkoisia kukkia, kukkakimput yrityksille ja tapahtumiin, merkkipäivät, asiakstilaisuudet, koulutustapahtuma

kukkaenergiaa ja tapahtumia yrityksille

Kukat tuovat ilmettä, värejä ja tuoksuja yritystapahtumiin avajaisista merkkipäiviin, asiakastilaisuuksiin, koulutustapahtumiin ja henkilökunnan muistamisiin. Villiviinin kukkakurssit ovat suosittu tyky­päivän ohjelmanumero, varaa siis omasi ajoissa!

Kukkamaljakoita juhlavassa pöydässä, vaaleanpunaisia tulppaaneja, sinisiä helmililjoja, tunnelmavalaistus

Yritystapahtumat

yhteistyössä korin
juhlien kanssa

 

Asiakastilaisuus, pikkujoulut, kesäjuhlat, henkilöstöjuhlat, koulutustapahtumat, myyntikokoukset, tiimipäivät… Korilla kaikki on mahdollista! Kukkakauppa Villiviini ja Korin Juhlat palvelevat samassa rakennuksessa ja tuottavat tapahtumia yhteistyössä. Olemme somistaneet monet juhlat tunnelmallisessa ja rouheassa Puusepänsalissa. Jos mielessäsi ovat pienet tai isot juhlat, aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Kukkatervehdykset

ASIAKKAILLE JA HENKILÖSTÖLLE
 

Kiitä tai palkitse henkilökuntaa, ilahduta asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi, kukita myyntikilpailun voittaja tai tapahtumasi tähdet. Kukkalähetykset toimitamme Lahden alueelle. Lue lisää kukkatilauspalvelusta alla olevasta linkistä:

Nainen pitelee vaaleata kukkakimppua kädessään, neilikka, kukkatervehdys, kukkalähetys, onnittelukukka
Kaksi naista tekee kukkakimppuja pöydän ääressä, ruusuja, neilikoita, tehdasmiljöö kukkakurssit, tykypäivät, pikkujoulut

Kuva: Milla Sini

Kukkakurssit

TYÖHYVINVOINTIPÄIVIIN

 

Kukkakurssi toimii joustavasti osana työhyvinvointipäivää tai vaikkapa henkilökunnan pikkujouluja tai kesäjuhlia. Varaamme ryhmällesi valmiiksi toivotunlaiset kukat ja tarvittavat sidontatarpeet. Tervetuloa ideoimaan kukista kaikkea kivaa! Lue lisää kukkakursseista alla olevasta linkistä:

TILAA KUKAT HELPOSTI VERKKOKAUPASTA

Vihreä kukkakuvitus, viivapiirros
bottom of page